Reklama
 
Blog | Vilém Kubáč

Je to na nás!

Přepis projevu na demonstraci Je to na nás! Proč? Proto! na Masarykově náměstí v Hradci Králové, která se konala 17. května 2017.

Je zajímavý, jak kromě těch božích mlýnů funguje i  takový boží podvojný účetnictví. Ač prezident Zeman oproti předvolebním slibům  společnost rozděluje, tak ji na druhou stranu vlastně spojuje. Proto jsme také s Pardubičany, kterým se politická činnost těchto dvou oligarchů  nelíbí, překonali rivalitu mezi našimi městy , která mi vlastně přijde nesmyslná a  místo vlastní demonstrace  přijeli Vás sem do Hradce Králové podpořit. Je to možná první pardubický výjezd do Hradce, který není nepřátelský.

To, že se v tuto chvíli scházejí lidé napříč republikou, by mělo být pro pana Babiše a pana Zemana jasným signálem, že jim již lidi jejich bonmoty respektive koblihy dál nebudou žrát.

I kdyby tato krize neskončila odstavením Andreje Babiše od moci a umravněním prezidenta Zemana, tak tito dva muži nesmí být v následujících volbách úspěšní. To už je NA NÁS.

Lidé by se v této závažné situaci již měli povznést nad regionálními a názorovými rozdíly a říct společně NE  hrůzám, které tito dva populisté páchají. Mám samozřejmě na mysli finanční podvody a protiústavní činnost vykonávané z pozice vrcholné státní moci.

JE TO NA NÁS!

Reklama